L'espectacle familiar 'Conte de Nadal' omple el Teatre Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert de gom a gom aquest diumenge al matí amb motiu de l'obra 'Conte de Nadal', de la companyia Sim Salabim. L'espectacle, dirigit per Lluís Petra, és una adaptació de l'obra de Charles Dickens 'Cançó de Nadal'.

El Teatre Auditori ha acullit aquest diumenge l'espectacle familiar 'Conte de Nadal', dins la programació familiar que ofereix mensualment La Xarxa.

L'espectacle és una adaptació de l'obra 'Cançó de Nadal' de l'escriptor anglès, Charles Dickens. El director de l'espectacle, Lluís Petra, ha volgut fer amb aquesta obra una crítica a la societat de consum. L'escoltem.

Lluís Petra

D'alguna manera el que vaig fer alhora d'adaptar l'obra va ser recollir el Nadal de compartir i ajudar; i no el Nadal de consum. El Nadal hauria d'existir tot l'any.


L'obra 'Conte de Nadal', protagonitzada per quatre actors, explica la historia del seu protagonista, un vell avar que odia el Nadal però que desprès de la visita de tres esperits nadalencs acabarà reflexionant sobre el seu comportament.

Grans i petits han pogut gaudir de l'espectacle que segons ha dit el seu director ha estat molt ben rebuda tot i ser un obra bastant trista. Escoltem el director de l'obra, Lluís Petra.

Lluís Petra

Jo penso que el públic s'ha sobtat de la serietat que té aquesta obra, tot i que té punts d'humor, és una obra dura.


El pròxim acte que acollirà el Teatre Auditori serà l'obra 'Willy' de la companyia Clownx Teatre, l'11 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.