Els Museu de suma a les festes de Nadal amb diverses activitats per a petits i grans


  • Comparteix:

La principal novetat serà la lectura de contes per adults 'a la vora del Claustre'

La principal novetat serà la lectura de contes per adults 'a la vora del Claustre'

Una lectura de contes per adults 'a la vora del Claustre', un taller d'escriptura medieval, jocs de pistes i les habituals visites guiades a les exposicions seran les principals propostes de la programació del Museu per aquest Nadal. Les activitats es faran tant al Monestir com a la Casa Aymat entre els dies 23 de desembre i 8 de gener.

Un any més, el Museu de Sant Cugat aprofita les vacances de Nadal per oferir diverses activitats dirigides a les famílies. Com ja és habitual, aquest equipament ha programat diferents jocs de pistes, que sota els títols 'L'aventura del Monestir' i 'El tapís perdut de la Casa Aymat', es podran fer tant en horari de matí com al vespre.

A banda però, el Museu oferirà també altres propostes com el taller d'escriptura medieval, recreant l'antic Scriptorium dels monjos, que fins el moment només s'havia fet per Sant Jordi. La principal novetat però és la narració de contes per adults 'a la vora del Claustre', tal i com ha explicat el director del Museu, Lluís Campins.

Lluís Campins

Com a activitat nova hi hauria la narració de contes per adults i es repeteix la narració per nens que es va fer a l'estiu.


A banda d'aquestes activitats el Museu proposa les tradicionals visites teatralitzades per conèixer amb més detall els capitells del claustre. També hi haurà la possibilitat de fer visites guiades a les exposicions; 'Iconografia bizantina' i 'Els ex-libris i els llibres'.

Totes aquestes propostes es podran seguir del 22 de desembre fins el 8 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.