El guanyadors del 8è Concurs de Fotoportada del Tot Sant Cugat es donen a conèixer aquest dimarts


  • Comparteix:

La Casa de Cultura serà l'escenari del lliurament de premis i de l'exposició, que recull més de 300 instantànies

La Casa de Cultura serà l'escenari del lliurament de premis i de l'exposició, que recull més de 300 instantànies

La Casa de Cultura acollirà, a partir d'aquest dimarts, la mostra 'La imatge de l'estiu', una exposició que recull més de 300 instantànies presentades al 8è concurs de fotoportada del Tot Sant Cugat. Durant la inauguració, es donaran a conèixer el guanyadors dels premis de la iniciativa, que enguany ha doblat la participació respecte l'edició anterior.

La 8a edició del concurs ha rebut 322 originals, xifra que dobla les 160 imatges presentades l'any passat. Les instantànies que acollirà la Casa de Cultura permeten conèixer els indrets on els santcugatencs han passat les vacances.

El director del Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès, explica d'on va sorgir la idea d'organitzar el concurs fotogràfic.

Josep Maria Vallès

La iniciativa d'organitzar el concurs de fotografia va sorgir per saber els llocs on viatgen els santcugatencs durant l'estiu.


Enguany, els premis i obsequis del concurs han augmentat respecte edicions anteriors gràcies als patrocinadors de la iniciativa. El premi per al primer guanyador serà una càmera fotogràfica digital, un val de 750 euros per a revelats i la publicació de la imatge a la portada del setmanari.

Josep Maria Vallès afirma que la millora dels premis ha influït en l'increment de la participació.

Josep Maria Vallès

Hem doblat la participació respecte l'any passat. Enguany, hi ha més i més bons premis. Potser és un motiu per l'increment de participació.


La inauguració de l'exposició del 8è Concurs de Fotoportada i l'acte de lliurament dels premis tindran lloc aquest dimarts, a les vuit del vespre, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.