L'espai gastronòmic Terra Dolça ret avui homenatge a Manuel de Pedrolo


  • Comparteix:

L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de la filla de l'escriptor

L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de la filla de l'escriptor

L'espai gastronòmic Terra Dolça retrà avui el seu particular homenatge a l'escriptor Manuel de Pedrolo. L'acte, que començarà a les set de la tarda, comptarà amb la presència de la filla de l'escriptor, un representant de la fundació que porta el seu mateix nom i també de l'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre.

Els responsables d'aquesta espai gastronòmic i cultural volen reconèixer, amb aquesta iniciativa, l'aportació de Pedrolo a la història de la cultura i la literatura dels Països Catalans. Ho explica un dels membres d'aquesta espai, Guim Pros.

Guim Pros

Era una persona que ha estat molt important a la història de la cultura i la literatura dels Països Catalans i també perquè és una persona amb unes característiques polítiques que ens agraden


Pros ha afegit també que, fins el moment, estan molt satisfets de l'acollida que estan tenint les seves propostes i sobretot, del fet que no tinguin un públic molt concret sinó que hi ha gent de totes les edats.

Per tal de continuar amb aquesta línia, l'espai Terra Dolça ja està preparant les activitats per a l'any vinent, en les que destaquen noms com el dels periodistes Mònica Terribas, Joan Salvat o Rita Marzoa o el del popular pallasso, Tortell Poltrona. Escoltem Guim Pros.

Guim Pros

Cada vegada ha anat augmentant més el nivell dels actes que fem al Terra Dolça, i de cara al gener vindran la Mònica Terribas, el Joan Salvat, la Rita Marzoa, el Tortell Poltrona o el Santi Santamaria


Recordem que l'acte d'homenatge a l'escriptor Manuel de Pedrolo, mort l'any 1990, començarà al punt de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.