La Galeria mostra fins al 6 de gener pintures de Busom, Serra Llimona i Soto-Villena


  • Comparteix:

Les pintures dels artitstes tenen un comú denominador: el suport del paper

Les pintures dels artitstes tenen un comú denominador: el suport del paper

La Galeria acull fins al 6 de gener la mostra '3 móns de paper', una exposició de pintures de Simó Busom, Josep Serra i Llimona i el santcugatenc Enric Soto-Villena. La mostra, que compta amb gairebé una cinquantena d'obres dels tres artistes, ofereix una diversitat de tècniques i estils amb un comú denominador: el suport del paper.

Les obres de Busom, Serra i Llimona, i Soto-Villena inclouen diverses tècniques com l'aquarel·la, la tinta, les ceres, el carbó, etc. En alguns quadres, fins i tot es barregen diversos recursos amb el resultat de l'anomenada tècnica mixta.

Un dels pintors, Josep Serra Llimona, explica que les seves obres se centren en paisatges.

Josep Serra i Llimona

Bàsicament, pinto paisatge. També m'agraden les figures, però n'he fet poques, perquè és molt difícil trobar un model fix.


Simó Busom i Josep Serra Llimona són dos pintors habituals de la sala Parés i amb una llarga trajectòria artística. Per la seva banda, Enric Soto-Villena és un veterà artista santcugatenc que recentment ha clausurat una exposició a la sala Rovira de Barcelona.

El pintor santcugatenc defineix la seva obra com a expressionista.

Enric Soto-Villena

La meva obra és impressionista. La meva principal preocupació és el color. En format reduïts, com els que mostro aquí, opto per l'aquarel·la.


L'exposició dels tres pintors està acompanyada de l''Art del regal', una selecció d'obres gràfiques originals d'Antoni Tàpies, Jordi Pintó i els germans Moscardó, entre d'altres artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.