Canals Galeria d'Art celebra avui el vuitè aniversari de la seva web amb un nou disseny


  • Comparteix:

La web registra prop de 300 visites diàries

La web registra prop de 300 visites diàries

La pàgina electrònica de la Canals Galeria d'Art celebra avui el seu vuitè aniversari a la xarxa amb l'estrena d'un nou disseny. La web, que va ser un dels primers espais virtuals de les galeries d'art de Catalunya, registra prop de 300 visites diàries.

L'espai electrònic de la Canals Galeria d'Art compleix avui vuit anys a la xarxa. La galeria celebra l'aniversari amb l'estrena d'un nou disseny. La pàgina electrònica, que registra prop de 300 visites al dia, és una de les primeres webs del món de l'art català.

El propietari de la galeria, Josep Canals, afirma que la pàgina electrònica s'ha modernitzat amb el nou disseny acabat d'estrenar.

Josep Canals

Qui entri a la nostra pàgina electrònica veurà que el disseny és més atractiu i modenr. Després de vuit anys, calia retocar-lo.


Pel que fa al contingut de l'espai virtual, la pàgina electrònica permet comprar i contemplar obres exposades i informar-se sobre iniciatives ideades per la galeria santcugatenca com la Biennal d'Art Contemporani i la història de l'art santcugatenc del segle XX. La web es pot visitar en català, espanyol i anglès.

Josep Canals afirma que la venda d'obres per internet és un camp encara per créixer.

Josep Canals

La gent encara no està acostumada a comprar peces d'art per Internet. Això no significa que no sigui un camp per créixer.


L'adreça de la pàgina electrònica de la Canals Galeria d'Art és www.canals-art.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.