El muntatge 'Willy' apropa alguns dels personatges de Shakespeare fins al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Unes 150 persones han assistit aquest diumenge a l'espectacle infantil 'Willy', que ha tingut lloc al Teatre Auditori. La funció, obra de la companyia Clownx Teatre, ha reunit alguns dels personatges més coneguts de William Shakespere -com Hamlet, Romeo i les bruixes de Macbeth- i ha recreat la màgia del teatre de l'època shakesperiana.

Més d'un centenar de persones, la major part d'ells nens i nenes, han assistit aquest diumenge a l'espectacle 'Willy', de la companyia Clownx Teatre. Un dels tres actors de la representació ha assegurat que si no ha vingut més gent ha estat pel fred i el pont.

Actor de 'Willy'

Sempre esperem que quanta més gent vingui millor. És necessari per nosaltres. Però els ponts i el fred...A la gent no li va tant sortir.


Sota la direcció de Joan Sors, l'espectacle ha intentat apropar la figura de William Shakespeare als més menuts. Per fer-ho, el muntatge ha reunit sobre un mateix escenari alguns dels personatges més coneguts del dramaturg anglès, com Romeo, Hamlet i les bruixes de Macbeth. Un dels actors de la representació ha valorat positivament tant la funció com el seu objectiu.

Actor de 'Willy'

La funció ha anat bé. La gent s'ho ha passat bé. L'espectacle acosta la figura de Shakespeare i el que no el conegui el pot descobrir.


El tractament de l'obra 'Willy' ha estat bàsicament humorístic i ha incorporat cançons en directe per mostrar la forma en què es feia teatre en l'època shakespeariana.

Amb aquest espectacle, l'Auditori ha estrenat la franja de diumenge a la tarda en el cas dels espectacles infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.