L'Envelat de Nadal espera superar enguany els 25.000 visitants


  • Comparteix:

L'espai lúdic s'ubicarà al parc Ramon Barnils

L'espai lúdic s'ubicarà al parc Ramon Barnils

Una carpa de contes, un espai de motricitat infantil i jocs amb materials culinaris són les novetats de la 16a edició de l'Envelat de Nadal. L'espai lúdic, que s'ubicarà al parc Ramon Barnils, estarà obert del 23 de desembre al 3 de gener. L'organització espera superar els 25.000 visitants de l'edició anterior.

La 16a edició de l'espai infantil es dividirà en tres àrees: el parc lúdic, la carpa dels contes i l'envelat. El primer espai acollirà activitats a l'aire lliure com el rocòdrom, la tirolina i el joc amb materials culinaris 'Se te'n va l'olla', però també propostes en recintes tancats com l'espai de motricitat infantil i la ludoteca.

La carpa dels contes és una de les novetats d'enguany amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura. Aquest espai serà escenari de quatre sessions de contes al dia i s'aprofitarà per presentar la història de 'Les Tres Bessones fan esport a Sant Cugat', encarregada per l'àrea de Civisme de l'Ajuntament.

Pel que fa a l'envelat pròpiament dit, l'espai acollirà tallers i espectacles infantils al matí i a la tarda. A les nits, l'envelat serà escenari del quinto de Nadal, de sessions de contes per a adults, de jam sessions i d'una mostra de jocs del món.

L'alcalde Lluís Recoder afirma que esperen superar les 25.000 visites de l'any passat.

Lluís Recoder

La previsió d'enguany és superar els 25.000 visitants de l'any passat. Aquest obejctiu també depèn del temps climàtic.


L'Envelat obrirà les seves portes del 23 de desembre al 3 de gener. L'espai tancarà el 25 de desembre i l'1 de gener. El 26 de desembre, dia de Sant Esteve, l'Envelat només tancarà al matí.

La tinenta de Cultura, Àngels Solé, sosté que totes les activitats per a infants tenen un vessant pedagògic.

Àngles Solé

La marca del nostre Envelat són les seves vessants pedagògica i didàctica. No hi ha cap joc per a infants que sigui banal.


Les famílies de Sant Cugat rebran a casa el programa de l'edició d'enguany. L'Envelat compta amb el patrocini del concessionari BMW Cano Catalunya i amb la col·laboració de Hewlett Packard, Sant Cugat Centre Comercial i TMA-Grup Sánchez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.