L'edició d'un cd de nadales, primer fruit de la col·laboració entre el Cor Infantil i Autocugat


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat enregistra un disc de nadales, fruit del conveni de col·laboració signat amb Autocugat. En l'acord, el concessionari es compromet a donar 6.000 euros al cor el proper any per col·laborar en les seves activitats Els 7.000 discos compactes es repartiran entre els clients d'Autocugat.

Nadales tradicionals catalanes com 'El noi de la mare', 'El desembre congelat' i 'Fum, fum, fum' formen part del disc que ha enregistrat el Cor Infantil Sant Cugat. La publicació del treball és fruit del conveni signat entre la formació i Autocugat. Els 7.000 discos compactes editats es repartiran entre els clients del concessionari.

El fundador del Cor Infantil Sant Cugat, Martí Marín, assegura que el suport d'Autocugat dóna empenta a la coral.

Martí Marín

La col·laboració amb Autocugat obre l'entusiasme de l'equip perquè se'ns reconeix la fina. Això ens dóna molta força per tirar endavant.


L'acord de col·laboració entre les dues entitats preveu que el concessionari doni 6.000 euros a la coral per dur a terme activitats durant el 2006. L'administrador d'Autocugat, Josep Maria Negre, afirma que l'acord demostra el suport del concessionari a la formació musical.

Josep Maria Negre

Amb el cor infantil portem dos anys de relació. Autocugat dóna suport al perquè tiri endavant les seves activitats i projectes.


Entre els projectes del cor santcugatenc, es troba la participació en el certamen coral que organitza a l'agost el Cor Cantemus d'Hongria, una de les formacions més importants del món . El Cor Infantil Sant Cugat també està estudiant participar en un altre certamen de corals que se celebrarà a l'estiu a Itàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.