Exhaurides les entrades per la funció d'avui del 'Pessebre' de Pau Casals


  • Comparteix:

L'oratori 'El Pessebre' de Pau Casals arriba aquest divendres al Teatre-Auditori amb totes les localitats exhaurides. L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i 240 cantaires de diferents corals seran els encarregats d'interpretar aquesta famosa peça, en un muntatge promogut per la delegació local d'Òmnium Cultural, la mateixa orquestra, l'Ajuntament i la Fundació Pau Casals del Vendrell.

El Teatre-Auditori farà ple absolut aquest divendres amb motiu de la representació del cèlebre 'Pessebre' de Pau Casals.

Es tracta d'un muntatge promogut per Òmnium Cultural de Sant Cugat, l'Orquestra Simfònica, l'Ajuntament i la Fundació Pau Casals del Vendrell, i que aconseguirà pujar dalt de l'escenari els integrants de l'orquestra santcugatenca i 240 cantaires de diferents corals com el Cor Aulos, la Coral Sant Cugat 1975 Club Muntanyenc Sant Cugat, la coral de la Unió Santcugatenca, i altres corals convidades com la coral La Ginesta de Badia del Vallès, la Coral Xalesta i l’Orfeó de Sants.

El president de la delegació local d'Òmnium, Xavier Escura, ha remarcat que es tracta d'una peça molt complexa i que no s'interpreta massa sovint, i ha manifestat la seva satisfacció per la resposta del públic santcugatenc.

Xavier Escura

Estem molt contents, estàvem convençuts que s'ompliria tot i que coincideix amb la Festa de les Lletres Catalanes, organitzada per Òmnium Cultural, però estàvem convençuts que només amb la gent de Sant Cugat ja s'ompliria


En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha destacat l'esforç col·lectiu que representa un projecte d'aquesta envergadura.

Àngels Solé

És una obra molt complexa i que ha comportat un esforç col·lectiu que poques vegades es veu i podem dir que, una vegada més, el públic csnatcugatenc ha estat a l'alçada


Solé ha afegit però que caldrà estudiar amb deteniment aquesta voluntat de convertir aquesta representació en una tradició que es repeteixi cada pocs anys, tal i com es planteja des d'Òmnium.

Recordem que 'El Pessebre' de Pau Casals va estrenar-se per primera vegada a Acapulco el 16 de desembre de 1960, convertint-se en un cant a favor de la pau. Des d'aleshores, s'ha representant en poques ocasions donada l'envergadura de l'obra.

En aquesta ocasió, a banda dels col·lectius promotors, el muntatge compta també amb la col·laboració econòmica de l’empresa Grup XXI, la Diputació de Barcelona i la Generalitat, i després d'estrenar-se a Sant Cugat, es podrà veure també a El Vendrell i Badia del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.