Masdeu omple la sala Rusiñol de paisatges de les Illes Balears


  • Comparteix:

Els paisatges rurals de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera omplen la Sala Rusiñol en una nova exposició de l'artista Montserrat Masdeu que s'ha inaugurat aquest dijous. Amb un total de 38 obres, l'artista ha volgut apropar als espectadors la seva particular visió dels paisatges i l'arquitectura rural en un 'Viatge a les illes' que Montserrat Masdeu ha preparat expressament per aquesta galeria.

Sota el títol 'Viatge a les Illes', aquesta mostra recull 38 pintures a l'oli que permeten als visitants endinsar-se en els paisatges més rurals de les Illes Balears i conèixer de prop l'arquitectura més típica de la zona.

Segons ha explicat la pròpia artista, aquest és un projecte que feia temps que tenia ganes de tirar endavant per la importància que han tingut les Illes tant en la seva vida com en la seva obra.

Montserrat Masdeu

Tota l'exposició està dedicada a les Illes, ha estat un any de treballa allà. Feia molt temps que ho volia fer perquè aquestes illes han tingut una importància a la meva


L'artista ha explicat també que la seva voluntat és poder reflectir en els quadres tots aquells elements que l'atreuen de les Balears, com la llum o el color, i que els visitants puguin copsar, d'alguna manera, els sentiments i les sensacions que experimenta ella al pintar.

Pel que fa als preus, els quadres de l'exposició costen entre 950 euros i 12.500 euros, i 5 de les obres ja han estat venudes durant la inauguració de l'exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.