Convoquen la cinquena edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Els originals es poden presentar fins el 28 de febrer i el premi es fallarà el 27 d'abril del 2006

Els originals es poden presentar fins el 28 de febrer i el premi es fallarà el 27 d'abril del 2006

L'editorial Edicions 62, l'Ajuntament de Sant Cugat i la Comissió Ciutadana Gabriel Ferrater han convocat la cinquena edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrater. El termini de presentació d'originals s'allargarà fins el 28 de febrer i el nom del guanyador es coneixerà el 27 d'abril, coincidint amb la data de la mort del poeta santcugatenc.

La dotació econòmica d'aquest concurs és una de les més elevades dels certàmens de poesia catalana, fet que situa aquesta convocatòria com un dels certàmens de més ressò en l'àmbit dels Països Catalans. A banda de la gratificació econòmica, que ascendeix als 7.250 euros, com cada any Edicions 62 publicarà l'obra guanyadora.

Els poemaris, que es poden presentar fins el 28 de febrer de l'any vinent, han d'estar escrits en vers i en qualsevol de les varietats de la llengua catalana i han de ser obres originals i inèdites.

El jurat estarà format per Josep Maria Castellet, Jordi Cornudella, Francesc Garriga, Biel Mesquida, Dolors Oller, Enric Virgili i Antoni Ibáñez, guanyador de l'última edició amb el llibre 'Una certa penombra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.