Belzunce presenta a la Casa de Cultura un recull d'obres gràfiques vinculades a la literatura universal


  • Comparteix:

La inauguració ha aplegat prop de 50 persones

La inauguració ha aplegat prop de 50 persones

L'artista Manolo Belzunce ha inaugurat aquest dimarts una exposició que presenta les seves il·lustracions sobre 'La divina comèdia' de Dante i 'L'obra mestre desconeguda' de Balzac. La mostra, que s'inclou dins de l'Any del llibre i la lectura, romandrà a la Casa de cultura 1fins el proper 15 de gener.

Sota el títol 'Manolo Belzunce. Obra gràfica', l'exposició 18 serigrafies i 8 dibuixos en blanc i negre que Belzunce ha fet sobre la 'Divina Comèdia' de Dante. Les il·lustracions estan acompanyades per fragments de la traducció en català de Sagarra d'aquesta obra de la literatura universal. La mostra es completa també amb les il·lustracions de Belzunce per 'L'obra mestre desconeguda' de Balzac. Una obra que té com a rerafons el món de l'art.

El mateix artista ha estat l'encarregat d'explicar als visitants la intenció de les seves il·lustracions, tot i que ha afirmat que treballa sempre pensant en la part artística que vol plasmar i no en com l'obra arriba a l'espectador. Escoltem Manolo Belzunce.

Manolo Belzunce

Soc un dels pintors més salvatges que ha tingut Sant Cugat. Quan faig coses ho faig per mi i no per qui ho va a veure. El que faig és que la meva vida sigui més agradable a través de la pintura.


L'exposició, que s'inclou dins de l'Any del Llibre i la Lectura, ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha destacat la trajectòria de Belzunce i la seva tasca de vinculació entre el món de l'art i el món literari.

Àngels Solé

Manolo és un artista de reconeguda trajectòria. Amb aquesta exposició ha fet un pas més enllà i ha apropat l'art cap a la literatura i les noves sensibilitats artístiques.


La mostra romandrà a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura fins el proper 15 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.