L'escola de grallers i timbalers dels Castellers fan la seva primera audició al Terra Dolça


  • Comparteix:

El grup de grallers i timbalers de Sant Cugat vol créixer, i la millor manera de fer-ho és que el màxim de gent conegui la seva música. I això és el que han fet aquest dissabte a l'espai Terra Dolça, on disset membres de l'escola Grabals, vinculada als Castellers, han tocat diverses peces del seu repertori davant d'una setantena de persones.

No és el primer cop que l'escola de grallers i timbalers dels Castellers fan una audició, però sí que ho fan en un espai tancat, en aquest cas l'espai cultural Terra Dolça. Els organitzadors s'han mostrat molt satisfets de la iniciativa i han explicat que tenen la intenció de repetir-la.

El responsable de l'escola Grabals, Bernat Picornell, considera que han trobat una bona manera de donar a conèixer la seva música.

Bernat Picornell

No tenim cap mètode de captació. La gent s'apunta quan ens sent, i les audicions poden ser un mètode perquè la gent s'animi.


L'audició ha permès sentir fins una vintena de peces per gralla i timbal, totes elles interpretades per grups de professors i alumnes de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.