Unes fotografies acrediten que Marylin Monroe va visitar Sant Cugat, segons Frederic Cabanas


  • Comparteix:

Cabans, un dels principals col·leccionistes sobre Marylin de tot l'estat espanyol, està en converses amb el propietari de les imatges

Cabans, un dels principals col·leccionistes sobre Marylin de tot l'estat espanyol, està en converses amb el propietari de les imatges

L'actriu Marylin Monroe va visitar Sant Cugat l'any 1956, després de rodar a Londres 'El príncep i la corista'. Així ho ha explicat un dels principals col·leccionistes sobre Marylin, el santcugatenc Frederic Cabanas, que assegura que està en contacte amb el propietari d'unes fotografies on es veu l'estrella de Hollywood amb el Monestir de Sant Cugat al fons.

Segons Frederic Cabanas els negatius d'aquestes imatges estan en mans d'un ciutadà britànic, fill del periodista que, l'any 1956, hauria fotografiat l'actriu nordamericana a la plaça d'Octavià de Sant Cugat.

Cabanas, que és un dels principals col·leccionistes sobre Marylin Monroe de tot l'Estat espanyol, afirma que si es comprovés l'existència d'aquestes instantànies es descobriria una dada fins ara desconeguda en la biografia de l'estrella nordamericana, i afegeix que està en converses amb el propietari de la fotografia per adquirir-les i portar-les a Sant Cugat.

Frederic Cabanas

El primer sorprès sóc jo. No se sabia que Marylin Monroe hagués viatjat mai a Espanya ni molt menys a Barcelona. Hi ha uns negatius en mans d'una persona de Londres i estic en tràmits de comprar-los i portar-los a Sant Cugat, que és on haurien de ser.


Les fotografies mostrarien l'actriu nordamericana al mig de la plaça d'Octavià, amb el Monestir de fons, abans de la primera remodelació d'aquest espai que es va fer l'any 1961.

Segons Frederic Cabanas, les imatges es van prendre quan Marylin Monroe tornava de Londres, via Barcelona, després del rodatge de la pel·lícula 'El príncep i la corista', amb sir Lawrence Olivier. La instantània demostraria, doncs, que l'actriu va visitar Espanya i Catalunya, i que va passar unes hores a la nostra ciutat.

Frederic Cabanas

Les fotos estan datades de l'any 1956. Per força havia de ser quan Marylin va viatjar a Londres per rodar 'El príncep i la corista' amb sir Lawrence Olivier. Va fer escala a Barcelona i va visitar Sant Cugat. És una cosa revolucionària. Estic esperant veure-ho per contrastar-ho.


Cabanas diu que ha pogut veure la imatge per Internet i està a l'espera de tancar les converses amb el propietari dels negatius per adquirir-la i mostrar-la als santcugatencs.

Aquesta notícia ha estat la innocentada que ha fet Ràdio Sant Cugat amb motiu del Dia dels Innocents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.