Malestar entre alguns paradistes de la Fira de Reis per haver de desmuntar el dia 5 al matí


  • Comparteix:

Els venedors esperen que les vendes vagin augmentant fins arribar a la nit de Reis

Els venedors esperen que les vendes vagin augmentant fins arribar a la nit de Reis

Al voltant d'un centenar de paradetes s'apleguen des d'aquest dilluns a la plaça d'Octavià per celebrar la Fira de Reis d'enguany. Els venedors i artesans esperen que a mesura que arriba el dia de Reis el ritme de vendes s'acceleri. Molts d'ells han mostrat el seu malestar pel fet d'haver de plegar la fira tot un matí per coincidir amb el mercat setmanal.

Com cada any, els santcugatencs tenen l'oportunitat de fer les darreres compres de Reis a la fira d'artesania que des d'aquest dilluns es troba instal·lada a la plaça d'Octavià. Tot i el fred d'aquests darrers dies, els paradistes s'han mostrat satisfets per l'assistència de compradors. En aquest sentit s'ha expressat una de les paradistes, Lali Camps, que ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que la punta de feina s'acumula a primera hora de la tarda.

Lali Camps

La veritat és que ens està anant força bé, hi ha força moviment al migdia i a ls tarda és quan hi ha més gent


Enguany però, la Fira coincideix amb el mercat setmanal dels dijous. Això provoca que els paradistes hagin de plegar les parades tot un matí, el del dia 5. Una de les paradistes, Glòria Villanueva, ha explicat que el més pesat però és haver de muntar i demuntar la parada.

Glòria Villanueva

No ens beneficia tot i que el dia 5 a la tarda poguem posar les paradetes, el fet que més ens perjudica és haver de muntar i desmuntar-ho tot


Recordem que la Fira estarà a la plaça d'Octavià fins el dia abans de Reis per aprofitar les darreres compres dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.