El Circ Cric aconsegueix un gran èxit de públic en les quatre funcions santcugatenques


  • Comparteix:

El Circ Cric ha marxat de Sant Cugat després d'assolir un gran èxit de públic i d'haver omplert les quatre funcions que ha fet durant el cap de setmana. I és que més de 3.600 santcugatencs han gaudit d'aquest espectacle que ara s'atura fins el mes de març després d'una gira per 30 ciutats de Catalunya.

La direcció del Circ Cric s'ha mostrat molt satisfeta de les quatre actuacions que han fet a Sant Cugat aquest passat cap de setmana. Segons han explicat, s'han venut totes les entrades i el públic ha omplert la carpa de l'espectacle en totes les funcions.

En aquest sentit, el manager del circ, Pep García, ha destacat la gran resposta dels santcugatencs tot i la climatologia adversa i ha posat de relleu l'especial sintonia entre el Cric i Sant Cugat.

Pep García

La valoració és molt positiva ja ue ne dos dies hem omplert, arribant als 3.600 espectadors. Una xifra alta quantitativament i qualitativament per l'especial feeling entre el públic de Sant Cugat i el Cric.


García no ha oblidat però els problemes que s'han produït a l'hora de tenir el vist-i-plau definitiu dels serveis tècnics de l'Ajuntament per la instal·lació del Cric. El manager ha explicat que fins el dijous a darrera hora no es va solucionar i considera que s'ha produït un 'excés de zel'.

Pep García

Hi ha hagut un excés de zel . Pensem que des dels serveis tècnics de l'Ajuntament s'ha mirat el Cric com un circ marginal i en aquest sentit ens hem sentit maltractats.


Tot i aquest problemes, García ha anunciat que aquesta mateixa setmana s'han de reunir amb responsables del consistori per veure de quina manera es poden solucionar aquestes qüestions per tal que no es repeteixin en properes ocasions.

Amb les actuacions a Sant Cugat, el Cric acaba una gira que els ha portat per 30 ciutats de tot Catalunya. El proper mes de març començaran les actuacions que faran durant tres mesos a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.