L'Esbart acaba la insonorització de la sala d'assaig dels bastoners i espera recuperar el nombre habitual d'usuaris


  • Comparteix:

L'entitat vol passar pàgina i tancar la polèmica amb la veïna que es queixava del soroll

L'entitat vol passar pàgina i tancar la polèmica amb la veïna que es queixava del soroll

L'Esbart ha finalitzat ja les obres d'insonorització que des de fa un mes inutilitzaven la sala d'assaig dels bastoners i d'altres activitats d'aqueta entitat. Des de l'Esbart esperen que amb l'adequació de la sala es pugui recuperar el nombre d'usuaris que han deixat d'assistir a les activitats a causa de les obres.

Des d'aquest dilluns, l'Esbart podrà comptar amb la sala que han hagut d'insonoritzar després de rebre les queixes d'una veïna molesta pel soroll que generaven les activitats que s'hi feien. Les obres han obligat a aturar o traslladar a altres espais les activitats que es realitzaven en aquesta sala, i això ha causat alguns perjudicis a l'entitat, que durant aquests dies ha vist disminuir el nombre d'usuaris en propostes tan emblemàtiques com els bastoners.

Malgrat això, des de l'Esbart ja han volgut deixar clar que sempre han volgut posar les màximes facilitats per mirar de resoldre aquest conflicte. Així ho ha explicat el secretari de l'entitat, Quim Pla, al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Quim Pla

Sempre hem volgut fer el màxim per la nostra part, això ha provocat que amb les obres molts bastoners deixessin de venir, però no volíem ser molèstia pels veïns.


Pla també ha explicat que, de moment, no es plantegen la insonorització de cap de les altres sales si amb aquesta actuació ja poden continuar amb les seves activitats sense generar molèsties als veïns. El secretari de l'Esbart ha mostrat el seu desig de poder deixar enrera aquesta qüestió i mirar cap al futur.

Quim Pla

Esperem que el fet de poder comptar de nou amb el local ens ajudi a passar pàgina, oblidar aquest any i mirar cap a endavant.


Recordem que la programació del segon trimestre s'engega aquest dilluns amb novetats com els cursos de dansa asiàtica o la cessió de diferents espais per fer-hi activitats socials de tot tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.