El pintor barceloní Josep Moscardó porta els seus paisatges urbans i marins a La Galeria


  • Comparteix:

Una trentena d'olis de diferents formats que mostren paisatges urbans i també marines de diferents localitzacions com Barcelona, París, Menorca o Sant Cugat es poden veure des d'aquest divendres a la sala La Galeria. Es tracta de la quarta mostra monogràfica que fa el pintor barceloní Josep Moscardó en aquesta sala, fruit dels seus viatges per Europa.

Fins una trentena d'olis de diferents formats agrupen la mostra del pintor Josep Moscardó, que es poden veure des d'aquest divendres a la sala La Galeria. Totes aquelles persones que s'hi acostin trobaran diferents paisatges urbans i marines d'indrets tan diferents com Llafranc, Barcelona, Sant Cugat, París o Menorca. Moscardó reflecteix indrets característics d'aquestes localitzacions, tant de dia com de nit, i ho fa des d'una perspectiva aèria i amb vistes panoràmiques.

El pintor barceloní, que s'ha definit com un pintor barroc i complicat, se sent atret per la temàtica urbana. Potser perquè, com diu ell mateix, suposa tot un repte intentar explicar una història complicada.

Josep Moscardó

Jo soc un pintor de tema més que colorista. El que m'agrada és buscar uns racons coneguts però no pintats o que almenys jo no he vist.


Josep Moscardó, que ja ha exposat unes altres vegades a La Galeria i també a la Sala Rusiñol, ha elogiat també el caliu artístic de la ciutat de Sant Cugat. Una ciutat que té, segons Moscardó, una sensibilitat especial per l'art i la pintura.

Josep Moscardó

Sant Cugat té moltissim potencial, ganes de pintura i d'art i té una cultura especial. És una ciutat amb molta sensibilitat.


Els diferents olis de Moscardó que es poden contemplar a La Galeria tenen uns preus a partir dels 2.000 euros. Es tracta d'obres fruit dels diferents viatges que realitza l'artista periòdicament als indrets que després surten reflectits als seus quadres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.