La galeria Pou d'Art inaugura dues exposicions de les pintores Crsitina Baudín i Josepa Alvaro


  • Comparteix:

Les pintores Josepa Alvaro (esquerra) i Cristina Baudín

Les pintores Josepa Alvaro (esquerra) i Cristina Baudín

Més d'una cinquantena de persones han assistit aquest dissabte a la doble inauguració d'exposicions de pintures a la galeria Pou d'Art. La pintora aragonesa Cristina Baudín ha presentat la mostra titulada 'Entre el mar i la terra'. De la seva banda, l'artista Josepa Álvaro ha penjat una col·lecció amb el nom de 'La força del temps'. Ambdues mostres restaran obertes al públic fins el proper 16 de febrer.

Sota el títol 'Entre el mar i la terra', la pintora aragonesa Cristina Baudín, mostra més d'una vintena de quadres on els tons blaus i el color de terracota són els trets més rellevants. L'artista ha explicat que són molt comuns dels paisatges d'Austràlia, on va passar una temporada. La mateixa Cristina Baudín explica què poden trobar els visitants en aquesta exposició.

Cristina Baudín

Pueden encontrar una experiencia de cambio. La vida es un continuo cambio, está en movimiento. La vida de la gente es así. Y bueno, mucha experiencia, vivencia, y búsqueda de la vida, que es un devenir.


La tècnica utilitzada per la immensa majoria dels quadres és la tècnica mixta, consistent en l'ús de materials no convencionals, com la sorra i el paper.

La segona exposició que s'ha inaugurat, que porta per títol 'La força del temps', és obra de la pintora barcelonina Josepa Alvaro. En ella s'hi poden veure una quinzena d'obres on l'element preponderant són els rellotges. L'artista, que es va inspirar en la imatge d'un rellotge trencat que apareixia en una revista per realitzar aquesta exposició, considera que el temps és clau per entendre l'home contemporani.

Josepa Alvaro

Parlar del temps és parlar de la vida. El temps és clau per entendre l'home contemporani. Vaig començar fent una mirada cap a mi i cap a l'exterior, cap el que ens envolta.


Les dues mostres es podran visitar a la galeria Pou d'Art fins a mitjans del mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.