Jaume Aragall no podrà actuar finalment al concert d'homenatge a Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

La soprano Ainhoa Arteta actuarà acompanyada del tenor Luis Dámaso

La soprano Ainhoa Arteta actuarà acompanyada del tenor Luis Dámaso

Una afecció bronquial impedirà al tenor Jaume Aragall actuar juntament amb la soprano Ainhoa Arteta en el concert d'homenatge a Victòria dels Àngels que es farà aquest divendres al Teatre-Auditori. Arteta actuarà finalment amb el tenor Luis Dámaso, i amb l'acompanyament de Rubén Fernández Aguirre, al piano.

L'objectiu de reunir, per primera vegada dalt d'un escenari a la soprano Ainhoa Arteta i al tenor Jaume Aragall, no podrà fer-se realitat aquest divendres.

I és una afecció bronquial impedirà al tenor català cantar en el concert d'homenatge que Sant Cugat oferirà a la desapareguda soprano Victòria dels Àngels. Finalment, l'actuació anirà a càrrec de la mateixa Arteta i del tenor Luis Dámaso, acompanyats del pianista Rubén Fernández Aguirre.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha lamentat la notícia, ja que segons ha dit, 'hagués estat una ocasió única', però ha assegurat que el concert seguirà estant a 'l'alçada de Victòria dels Àngels'.

Àngels Solé

Ens sap greu que Arteta i Aragall no puguin cantar junts finalment. Ens ha sorprès perquè ha estat a darrera hora, però Arteta és una excel·lent soprano i podrà oferir-nos un homenatge a l'alçada de Victòria dels Àngels


L'actuació es dividirà en dues parts, i inclourà peces de Vivaldi, Giordani, Gounod, Sorozabal o Donizetti, entre d'altres.

D'aquesta manera, Sant Cugat se suma als nombrosos actes d'homenatge a Victòria dels Àngels, desapareguda ara fa un any. I és que, a banda de la seva destacada trajectòria musical, la soprano va passar els darrers anys de la seva vida a la nostra ciutat, amb la qual va estar molt vinculada, fins al punt d'apadrinar l'escola Municipal de Música, que porta el seu nom.

Recordem que el concert tindrà lloc aquest mateix divendres, al punt de les deu de la nit, i que les entrades ja estan exhaurides. Des del Teatre-Auditori s'estan posant en contacte amb les persones que ja han comprat les seves localitats per informar-los dels canvis, i ofereixen la possibilitat de tornar l'import de les entrades a totes aquelles persones que ja no estiguin interessades en l'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.