L'espai 'Matins d'Estiu a Ràdio Sant Cugat' és la principal novetat de la nova programació de l'emissora municipal


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat engega avui la seva programació d'estiu. Una de les novetats és el programa 'Matins d'Estiu a Ràdio Sant Cugat' on els oients tenen l'oportunitat de guanyar entrades al cinema i sopars a restaurants de la ciutat.

Ràdio Sant Cugat renova programació i a partir d'aquest dissabte omple la graella de continguts estiuencs. Tots els matins, de dilluns a dissabte, i de les 9 a les 2 del migdia, Joan Vallvé, s'encarregarà d'amenitzar els matins amb "Matins d'Estiu a Ràdio Sant Cugat". El programa ofereix una selecció de les músiques més estiuenques i donarà l'oportunitat als oients de prendre part en el programa, i a més, guanyar premis com entrades de cinema, sopars a restaurants de la ciutat, ampolles de cava o gelats. El sorteig entre els participants serà cada dia a la 1 del migdia.

Una altra de les novetats arriba de la mà del periodista musical Jordi Tardà. Cada dissabte i diumenge de 5 a 6 de la tarda s'emetrà una selecció del programa "Dia a Dia; Rock a Rock" que emetia Catalunya Ràdio.

D'altra banda, Ràdio Sant Cugat us mantindrà connectats a l'actualitat. Cada hora, des de les 9 del matí fins les 10 del vespre, us oferirem el més destacat de la informació local i comarcal.

La programació d'estiu es mantindrà fins dilluns dia 16 de setembre, tot i que una setmana abans, el dia 9, els informatius recuperen els seu format habitual amb el retorn del Primera Plana i l'edició migdia amb el sant Cugat Avui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.