La segona edició del Cicle de Dansa Sant Cugat supera la participació de l'any passat i arriba a les 200 inscripcions


  • Comparteix:

Els pronòstics s'han acomplert. Tal i com va dir l'Ajuntament i les organitzadors, els Segon Cicle de Dansa Sant Cugat ha estat un èxit i ha superat les dues centes inscripcions. L'edició d'enguany, que ha ampliat l'escenari i el programa, ha comptat amb un públic majoritàriament sancugatenc.

Han estat cinc dies de classes que han fusionat moltes disciplines a diferents espais escènics de la ciutat. Aquest ha estat el principal reclam d'uns alumnes que ha vingut de diferents parts de Catalunya, Espanya i països de l'estranger, com França i Suïssa.

La iniciativa ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament ha col·laborat cedint 4 espais municipals i recursos humans. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, s'ha mostrat satisfeta del funcionament del cicle, sobretot per la bona acceptació que ha tingut a nivell local:

Àngels Ponsa

Estem satisfets en molts aspectes perquè hem superat la participació de la passada edició i hi ha hagut públic majoritàriament de Sant Cugat


Ponsa també ha fet un balanç positiu de les propostes complementàries a les classes. Parlem de la perfomance a la Plaça Octavià i l'actuació de la companyia de dansa contemporània Taffanel al Teatre Auditori.

Malgrat que el cicle ha esgotat dues edicions, la regidora considera que està en un bon camí per a consolidar-se com una iniciativa a nivell internacional:

Àngels Ponsa

El Cicle de Dansa és un projecte que té futur i esperem que es converteixi en un cicle internacional


Aquest estiu, el programa ofertava una dotzena de disciplines, i com a novetat la salsa, el flamenc i els balls de saló. Aquesta última modalitat ha estat l'única anul·lada per baixa participació. Ho explica l'organitzador i professor d'aquesta matèria, Jordi Rosés:

Jordi Rosés

Els balls de saló no han despertat interès perquè a Sant Cugat ja hi ha tradició




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.