Nats Nus porta al Teatre-Auditori les seves reflexions sobre les limitacions dels homes amb el muntatge 'Límit'


  • Comparteix:

Al voltant de 250 persones han assistit al Teatre-Auditori a la presentació de l'espectacle 'Límit' de la companyia Nats Nus, resident a la nostra ciutat. Sota la direcció de Toni Mira, el muntatge explora les limitacions de tot ésser humà a través de la dansa i la utilització del suport audiovisual.

El darrer espectacle de la companyia Nats Nus, 'Límit', s'ha presentat aquest dissabte nit a l'Auditori de la nostra ciutat, després de la seva estrena, el passat mes de novembre, al Mercat de les Flors de Barcelona.

El muntatge, que presenta una reflexió sobre els límits amb que es troben les persones, combina la dansa amb el muntatge audiovisual. El director de la companyia, Toni Mira ha fet una valoració molt positiva de la presentació a Sant Cugat i ha destacat diferències respecte espectacles anteriors de la companyia.

Toni Mira

Aquest espectacle és més íntim, més dur en alguns aspectes. Com a creador vas arriscant i l'aposta d'aquest espectacle era arriscada però en això consisteix


Mira ha explicat també com utilitza el recurs de l'audiovisual per les seves coreografies i com a partir d'una imatge crea tot un espectacle. En aquest cas, 'Límit' explora en les limitacions de tot ésser humà.

Toni Mira

Hi ha tantes coses de les que m'agradari parlar i sempre n'hi ha una imatge a partir de la qual faig un espectacle, tot i que aquesta acaba canviant a mesura que l'anem treballant


Com ja és habitual, la companyia ha ofert un assaig comentat obert al públic que ha permès als assistents parlar directament amb els ballarins i amb el propi director de la companyia, i fer-los diferents preguntes.

La companyia Nats Nus continuarà girant aquest muntatge arreu de Catalunya però ja està treballant també en futurs espectacles així com també en el programa de dansa a les escoles. Aquesta mateixa setmana, la companyia començarà una nova residència al Teatre-Auditori, en aquest cas per preparar el seu proper espectacle infantil que la companyia Nats Nens estrenarà en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.