El concert de Presuntos Implicados al Teatre-Auditori serà l'últim que facin en companyia de tots els seus músics


  • Comparteix:

El grup, que se separarà al mes de maig, acabarà la gira amb concerts de petit format

El grup, que se separarà al mes de maig, acabarà la gira amb concerts de petit format

El guitarra de 'Presuntos Implicados', Juan Luis Giménez, assegura que el concert d'aquest dissabte al Teatre-Auditori serà molt especial ja que serà el darrer que faran amb tots els músics de la seva banda. La resta d'actuacions de la gira, l'última que faci el grup, seran de petit format amb només els 3 components de la formació dalt de l'escenari.

Si l'anunci que la cantant de Presuntos Implicados deixarà el grup un cop acabin l'actual gira ja havia posant un nou accent al concert d'aquest dissabte, l'actuació pren ara un caire més especial ja que serà la darrera que el conjunt faci amb tots els músics de la seva banda.

Així ho ha explicat a aquesta emissora el guitarra Juan Luis Giménez, que ha remarcat que la resta d'actuacions de la gira seran totes de petit format i amb concerts acústics que només pujaran dalt de l'escenari els 3 protagonistes d'aquest trio valencià.

Juan Luis Giménez

Per nosaltres és un concert molt significatiu perquè és l'últim que fem amb els nostres músics i per nosaltres és molt emocionant


Aquesta serà, a més, la primera actuació que Presuntos Implicados faci després que Soledad Giménez anunciés que a partir d'ara continuarà la seva carrera en solitari. Tot i que els seus companys ja coneixen la decisió des de fa un temps, el fet que s'hagi fet pública la notícia dóna un nou caire als concerts que tenen pendents. Per a Juan Luis Giménez, és evident que tota aquesta situació els afectarà dalt de l'escenari però la seva idea, ha dit, és passar una bona estona i recordar cançons amb els seus seguidors.

Juan Luis Giménez

Jo imagino que ens afectarà però per nosaltres, com va dir Freddie Mercuri, 'el show ha de continuar'. Jo crec que el públic entendrà que no passa res, que la vida segueix i que hem de passar una bona estona recordant cançons


Precisament, el concert servirà per presentar el darrer treball de la formació, 'Postales'. Un àlbum que commemora els 20 anys de trajectòria d'aquesta formació i que permet entreveure l'evolució que ha patit el grup durant aquest temps. Giménez ha assegurat però que l'actuació del Teatre-Auditori servirà per repassar aquestes dues dècades a través de nombrosos temes que van molt més enllà d'aquest darrer treball.

D'altra banda, el músic ja ha apuntat que, de moment, ni ell ni Nacho Mañó no s'han plantejat si continuaran amb Presuntos implicados un cop marxi Soledad Giménez, ja que aquesta és una reflexió que volen fer amb calma després de tancar la gira. Si que ha avançat però, que ell des de fa temps té un projecte en solitari i paral·lel al grup de pop amb el qual continuarà treballant.

Recordem que el concert començarà a les deu de la nit i que encara hi ha possibilitats d'adquirir les darreres localitats. El preu de l'entrada és de 36 euros per al públic general i de 30 per als menors de 29 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.