Glòria Rognoni porta dissabte al Teatre-Auditori 'Seduïts pel dubte?', del Grup de Teatre Social Femarec


  • Comparteix:

El muntatge està interpretat íntegrament per actors i actrius amb discapacitat

El muntatge està interpretat íntegrament per actors i actrius amb discapacitat

L'espectacle 'Seduïts pel dubte?', de la directora santcugatenca Glòria Rognoni i el Grup de Teatre Social Femarec, arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori. El muntatge, interpretat íntegrament per actors i actrius amb discapacitat, surt per primera vegada del Teatre Victòria de Barcelona, on es va estrenar al novembre passat. Caixa Sabadell aporta 4.000 euros per afavorir la difusió d'aquest espectacle.

A partir de dos contes irònics de Quim Monzó sobre el tema del dubte, l'actriu i directora santcugatenca Glòria Rognoni ha desenvolupat una història divertida d'incerteses entrecreuades, que van de les situacions més banals fins a les més essencials. El repartiment del muntatge, produït pel Grup de Teatre Social Femarec, està format per onze actors i actrius amb discapacitat.

L'actuació de Sant Cugat serà la primera que es farà fora del Teatre Victòria de Barcelona, on es va estrenar la peça el novembre passat. La directora, Glòria Rognoni, ha agraït l'aposta del Teatre-Auditori per aquest espectacle i ha destacat especialment que s'hagi normalitzat al màxim, incloent-lo dins la programació habitual del teatre santcugatenc.

Glòria Rognoni

És important que estiguem dins la programació normal del Teatre-Auditori i que es faci un dissabte. Així es tracta com una obra important. És un repte que assumeix el teatre i l'Ajuntament i s'ha d'agrair.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha remarcat que Sant Cugat aposta decididament per promoure la inclusió social, tant des de la vessant de les polítiques socials -a través de la Taula per a Persones amb Discapacitats- com des del punt de vista cultural.

Àngels Solé

Des de la vessant cultural també volem ser sensibles i promoure la inclusió social de persones i col·lectius que tenen risc d'exclusió.


L'obra 'Seduïts pel dubte?' compta també amb el suport de l'Obra Social de Caixa Sabadell, que aporta 4.000 euros en concepte de patrocini. El president de Caixa Sabadell, Lluís Brunet, ha dit que el muntatge de Glòria Rognoni encaixa perfectament amb l'esperit de col·laboració de l'entitat financera.

Lluís Brunet

Caixa Sabadell vol jugar un paper d'ajuda a les persones que treballen per millorar la societat. Aquesta obra de teatre encaixa perfectament amb l'esperit de les nostres actuacions.


'Seduïts pel dubte?' arribarà aquest dissabte, a les 10 de la nit, al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.