Ismael Serrano presenta aquesta nit 'Naves ardiendo más allá de Orión' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les últimes entrades de l'espectacle encara estan a la venda

Les últimes entrades de l'espectacle encara estan a la venda

El cantautor Ismael Serrano presenta aquest divendres al Teatre-Auditori 'Naves ardiendo más allá de Orión', el seu últim disc. Durant el concert, Serrano també repassarà temes dels seus cinc treballs anteriors. Les últimes entrades de l'espectacle encara estan a la venda.

El cantautor madrileny interpretarà aquest divendres temes del seu últim disc, titulat 'Naves ardiendo más allá de Orión'. Ismael Serrano també repassarà cançons dels seus cinc discos anteriors, el primer dels quals, 'Atrapados en azul', es va editar el 1996.

En la presentació de la gira per Catalunya, el cantautor ha definit el seu treball com el d'un 'cronista social i sentimental'. Serrano també ha negat que el renaixement del moviment dels cantautors sigui una moda passatgera.

Ismael Serrano

Encara hi ha espai per a la cançó d'autor, hi ha gent jove que hi aposta i ho demana. Però els temps són difícils, perquè la indústria musical ja no aposta per certs gèneres que no es basin en un 'hit' radiofònic.


El concert forma part d'una gira organitzada per la Diputació de Barcelona que recorrerà 8 municipis de la demarcació. Després d'actuar a Sant Cugat, Serrano visitarà municipis com Manresa, Sabadell i Granollers, entre d'altres. El concert començarà a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.