130 músics van participar a l'assaig general que la Jove Orquestra d'Alemanya va fer al Teatre-auditori


  • Comparteix:

La Jove Orquestra Nacional d'Alemanya ha tancat la seva estada a Sant Cugat amb un assaig general obert al públic al Teatre-auditori. L'assaig celebrat dijous, ha estat el pas previ abans de la seva actuació al Festival de Música de Torroella de Montgrí i de la gira posterior per les principals ciutats del país.

La Jove Orquestra Nacional d'Alemanya ha assajat a la nostra ciutat des del 28 de juliol. Durant deu dies els joves músics s'han dedicat a l'assaig de les peces musicals per seccions amb professionals de les millors orquestres alemanyes. Viviana Garuz, representant de l'orquestra a l'Estat espanyol, ha valorat de forma molt positiva l'estada dels músics a Sant Cugat.

Viviana Garuz

L'orquestra s'ha trobat molt bé. L'ajuntament i el teatre els han dispensat un bon tracte cedint-los unes instal·lacions magnífiques.


A l'assaig general obert al públic van participar 130 músics d'entre 15 i 21 anys i va ser dirigit pel prestigiós mestre Gerd Albrecht. Durant l'acte, que es va allargar dues hores, es van interpretar peces de Wagner, Beethoven i Xavier Montsalvatge. Viviana Garuz ha destacat el gran nivell de l'orquestra.

Viviana Garuz

El nivell artístic és molt gran i a més, al ser músics joves disposen d'una gran energia i il·lusió que de vegades, més endavant es perd.


Aquesta actuació s'ha emmarcat en els actes de celebració del cinquantè aniversari de "Las Juventudes Musicales de España", ja que des de fa més de 30 anys les orquestres d'aquests dos països col·laboren estretament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.