La Plaça d'Octavià s'omple de sardanes a càrrec de la Cobla Marinada


  • Comparteix:

Molts santcugatencs han format part de les rotllanes sardanistes

Molts santcugatencs han format part de les rotllanes sardanistes

Un centenar de persones han participat a la ballada de sardanes, organitzada per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, que ha tingut lloc aquest diumenge a la plaça d'Octavià. La cobla Marinada ha estat l'encarregada de posar la música a una ballada que ha estat marcada per l'entusiasme de l'entitat de cara a la presentació del CD de sardanes dedicades a la nostra ciutat, que tindrà lloc el proper 19 de març a l'Auditori.

La plaça d'Octavià ha estat l'escenari, aquest diumenge, de la primera ballada de sardanes de l'any organitzada per l'Entitat Sardanista de la nostra ciutat. Tot i que el programa d'activitats de l'Entitat assenyala que les ballades són mensuals, el passat mes de gener no es va poder dur a terme a causa del mal temps. En aquesta ocasió, la cobla encarregada de posar la música ha estat la Marinada. La presidenta de l'Entitat, Laura Tubau, explica quin és programa que la cobla ha seguit.

Laura Tubau

Avui hem tingut la Cobla Marinada. Els temes que toquen són sardanes de'n Cassú, d'Enric Sans i de Conrad Saló, i els hi hem demanat que toquin 'Bombolles d'Amistat'


Tubau s'ha mostrat satisfeta pel bon dia que ha fet a la ciutat i per l'assistència de públic. No obstant això, el que més entusiasme desperta entre els membres de l'Entitat és la presentació del CD de sardanes dedicades a Sant Cugat, i finançat per l'Ajuntament, que es farà el proper 19 de març al Teatre Auditori. Tubau dóna més detalls d'aquest concert, que correrà a càrrec de la Cobla Sant Jordi de Barcelona.

Laura Tubau

Tenim ja l'enregistrament del CD i es farà la presentació a l'Auditori el 19 de març. Serà un concert que tindrà dues parts; Primer es tocaran les sardanes del CD i després es farà un concert


La propera ballada de sardanes tindrà lloc a l'ermita de Sant Medir el proper divendres 3 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.