El CMSC i TVSC editaran enguany un DVD amb consells per participar a la Marxa Infantil


  • Comparteix:

La marxa se celebrarà el dia 2 d'abril i aquest any 1185 dibuixos han competit per il·lustrar el cartell i la samarreta de la jornada

La marxa se celebrarà el dia 2 d'abril i aquest any 1185 dibuixos han competit per il·lustrar el cartell i la samarreta de la jornada

La 48ena edició de la Marxa Infantil de Sant Cugat se celebrarà enguany el dia 2 d'abril i sortirà des de la plaça Ramon Barnils. Aquesta serà la principal novetat de la Marxa, que per primera vegada arribarà a les escoles amb un DVD divulgatiu per mostrar els consells que han de seguir els nens i nenes per participar-hi. D'altra banda, l'organització ha rebut enguany 1185 dibuixos que han participat al concurs per il·lustrar el cartell i la samarreta d'aquest esdeveniment.

El 2 d'abril és la jornada triada enguany per celebrar la 48ena edició de la tradicional Marxa Infantil de regularitat que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat.

Aquest any, tant petits com grans faran el mateix recorregut, sortint des la plaça Ramon Barnils i acabant a la mateixa plaça, en un itinerari que passarà per la Pedrera, Can Borrell, Sant Adjutori i que farà la parada del migdia a Sant Medir.

A més, per primera vegada i en col·laboració amb Televisió de Sant Cugat (TVSC), s'editarà un DVD divulgatiu que es passarà a totes les escoles que ho desitgin, i que donarà consells sobre allò que s'ha de fer si es participa en aquesta marxa. Així ho ha dit el coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo.

Joan Carles Alayo

Hem agafat un grup de nois de l'escola d'excursionisme del club per fer d'actors perquè els nens més petits vegin visualment que és el que s'ha de fer i el que no en vint minuts.


D'altra banda, l'alumna del CEIP Gerbert d'Orlach, Caterina López, i l'estudiant de l'escola Santa Isabel, Oriol Masó, tots dos de set anys, han estat els guanyadors del concurs de dibuixos per la samarreta i pel cartell respectivament de l'edició 2006 de la Marxa. Tots dos han superat els altres 25 finalistes, d'un total de 1185 participants que gairebé han doblat les xifres de l'any passat.

El jurat que ha escollit els dibuixos guanyadors ha estat format pels artistes Maria Fabre, Imma Pueyo i Joan Tortosa i pel mateix Joan Carles Alayo. Joan Tortosa ha destacat que qualsevol dels finalistes podria haver guanyat perquè tots tenen alguna gràcia especial.

Joan Tortosa

Qualsevol dels finalistes podria haver estat el guanyador i tots tenien una gràcia especial però de mil dos-cents s'havien de triar dos.


D'altra banda, els organitzadors ha comunicat que en cas d'haver de suspendre la prova pel mal temps, la cursa es faria el 6 de maig, un cop passades les festes de Setmana Santa, Sant Jordi i el pont de l'1 de maig.

Les inscripcions es poden fer a partir del 6 de març i fins el 27 del mateix mes per internet o entre els dies 13 i 31 de març al mateix club. L'organització ha fet una crida als interessats a participar-hi perquè intentin inscriure's el més aviat possible per no carregar excessivament la setmana prèvia a la celebració de la pròpia Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.