L'òpera 'Le Villi', de Puccini, omple l'Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest cap de setmana per veure de l'òpera 'Le Villi', de Puccini, a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i amb la participació del Grup de Dansa de Laura Esteve, el Cor Aulos i el Cor Dyapasón. Tant la sessió de divendres, dirigida al públic adult, com la de diumenge, adaptada al públic familiar han aconseguit exhaurir les entrades.

L'Auditori s'ha tornat a quedar petit per rebre l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Prop de 800 persones, totes les que hi caben, han assistit a l'Òpera 'Le Villi', de Puccini. El director de l'Orquestra Simfònica de la nostra ciutat, Josep Ferrer, s'ha mostrat així de satisfet per l'actuació.

Josep Ferrer

Era un repte per nosaltres perquè Puccini és un dels grans compositors de la història. Estem molt contents. Es van exhaurir les localitats i els cantants van cantar molt bé. Va ser un èxit, vaja!


La sessió de diumenge, que començarà a dos quarts de dotze del migdia, va dirigida al públic familiar. Per aquest motiu l'espectacle s'ha hagut d'adaptar a un tipus de públic més jove. Ferrer explica quins canvis introduiran.

Josep Ferrer

La diferència és que farem una presentació i explicarem la història com si fos un conte. Això fa que l'espectacle sigui molt familiar.


'Le Villi' és la primera òpera que va escriure Puccini a partir del llibret de Fernando Fontana. A l'obra, hi apareixen motius i idees musicals que són preludi d'òperes posteriors com la Bohème, 'Tosca' i 'Madame Butterfly'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.