Les projeccions del cicle de terror del Casal de Joves apleguen quarantena de persones


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca s'ha omplert aquest dissabte de terror amb la projecció dels films 'Evil Dead' i 'Planet Terror'. Una quarantena de persones han assistit a aquesta primera marató de terror que s'ha completat amb un taller de maquillatge fantàstic a càrrec de la maquilladora professional Nani García.

El cicle de cinema de terror ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb la participació d'una quarantena de cinèfils. Les pel·lícules 'Evil Dead' i 'Planet Terror' han estat les protagonistes d'aquesta primera sessió que s'allargarà dues setmanes més.

El coordinador del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, valora així l'assistència.

Joan Carles Busquets

Va anar molt bé. No hi van assistir molts joves, però els que van venir realment ho van gaudir. Va haver-hi molt riures també.


A més de les dues sessions de cinema, la primera jornada del cicle de terror ha comptat amb un taller de maquillatge fantàstic. La maquilladora professional, Nani García, explicava així al magazín 'Sant Cugat a fons' l'objectiu del taller.

Nani García

És un taller petitó per ensenyar els productes i les tècniques d'aplicació dels efectes especials de caràcter efímer.


El cicle continuarà el proper dijous 21 de febrer amb un debat que abordarà les causes dels sentiments de por de l'esser humà. El dissabte 23 de febrer serà el torn de les projeccions de '¿Quién puede matar a un niño?', de Chicho Ibáñez Serrador i 'REC', de Jaume Balaguerò i Paco Plaza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.