L'Ajuntament subvencionarà a partir d'ara projectes concrets de les entitats


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que el model que l'Ajuntament aplica per subvencionar les entitats de la ciutat està 'obsolet'. En aquests sentit, Escura ha avançat a Cugat.cat que a partir d'ara se subvencionaran projectes concrets en comptes de fer aportacions generals.

La Fundació Sant Cugat ha demanat aquesta setmana que l'associacionisme local no es basi només en la cultura de la subvenció, sinó també en el diàleg.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, coincideix en la reflexió de la fundació. Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Xavier Escura

Em vaig alegrar molt que la Fundació fes aquesta reflexió. Dóna de ple en el clau de la crisi de les associacions.


Les declaracions de la fundació han arribat després de la compra del consistori de part de les instal·lacions del Club Munyanyenc Sant Cugat (CMSC) i de les posteriors queixes de diverses entitats.

Segons Escura, aquesta operació no significa una subvenció per ajudar directament l'entitat. El titular de Cultura ha afegit que no es tracta en cap cas d'un gest de 'generositat'.

Xavier Escura

L'Ajuntament no ha fet un gest de generositat. Hem vist aquesta oportunitat al costat i hem fet el pas.


Escura considera que hi ha crisi participativa dels ciutadans envers les entitats. Amb tot, creu que aquesta crisi no només es dóna a Sant Cugat sinó a tot arreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.