El Cicle de Teatre de Valldoreix presenta aquest diumenge l'obra 'Revisió Anual'


  • Comparteix:

El Cicle de Teatre de Valldoreix presenta aquest diumenge al Casal de Cultura l'obra de Montserrat Cornet 'Revisió Anual'. Aquesta representació serà la segona del dotzè Cicle de Teatre organitzat pel Grup Espiral. El cicle, que consta de cinc obres, continuarà el proper mes d'abril amb la representació d' 'Ay! Carmela' una peça ambientada en la Guerra Civil espanyola.

'Revisió Anual', una obra de Montserrat Cornet que parla de l'esperança i la solitud, i que es representarà aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix, serà la segona de les obres de teatre de petit format que conformen la dotzena edició del Cicle de Teatre de Valldoreix. Després de l'obra 'Art', de Yasmina Reza, que va donar amb gran èxit el tret de sortida d'aquest cicle el passat mes de febrer, és el torn d'aquesta obra de la dramaturga i escriptora catalana Montserrat Cornet, autora d'altres textos, com 'Primavera a París' i 'Tota una senyora'.

La segona obra d'aquest cicle organitzat pel Grup de Teatre Espiral, es centra en la figura de tres dones ja madures que es coneixen a la sala d'espera de la consulta d'una metgesa geriàtrica. El muntatge parla de la solitud, tot i que l'esperança i el diàleg n'acaben sent els temes principals, tal com ha dit la seva autora Montserrat Cornet, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Montserrat Cornet

La solitud actualment la pot sentir tothom, però l'esperança l'hem de tenir tots. Les tres dones de l'obra la troben parlant entre elles i amb aquest diàleg donen un pas endavant.


Aquest cicle, que consta de cinc obres que es representen cada primer diumenge de mes, continuarà el proper mes d'abril amb la representació d' 'Ay! Carmela' una peça ambientada en la Guerra Civil espanyola. La comèdia còmica 'Diner Negre' serà la protagonista del mes de maig, i finalment l'obra 'L'enemic del Poble', que es representarà al mes de juny tancarà la dotzena edició d'aquest cicle de teatre amateur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.