Èxit en les quatre sessions del musical 'Antígona tiene un plan' al teatre Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest cap de setmana en les quatre representacions de l'obra 'Antígona tiene un plan'. El muntatge, que adapta la història clàssica de Sòfocles amb una música moderna i de forma molt visual, ha atret un públic molt divers en les que han estat les seves primeres representacions a Catalunya.

Després d'estrenar-se el passat mes de desembre a Madrid, més de 18000 espectadors han presenciat l'obra que ha arribat a Catalunya amb quatre sessions al Teatre Auditori. En les representacions de divendres, el muntatge 'Antígona tiene un plan', ha aconseguit atraure uns 400 joves i nens que han acollit amb molt entusiasme l'obra, mentre que en les de dissabte el Teatre Auditori ha presentat una millor entrada. L'artista, Cristina Llorente, que interpreta el paper d'Ismene, s'ha mostrat molt satisfeta davant de la resposta del públic.

Cristina LLorente

Un públic impressionant, molt receptiu. Amb res que feiem ja aplaudien, així que molt contents.


El musical és una adaptació de les antigues llegendes gregues, amb una escenografia i una música més atraients per a la nostra època i que pretén atraure a tots els públics. Així defineix l'obra el seu director, Javier Muñoz.

Javier Muñoz

És un espectacle per a tota la família, com un munt d'espectacles dins del gran espectacle. ens agradava molt la història de Sòfocles que era una tragèdia i la vam convertir en una comèdia.


Després de les actuacions a l'Auditori, l'espectacle tornarà després de l'estiu amb representacions arreu de l'estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.