Èxit de públic en la primera jornada del XIII Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló


  • Comparteix:

El Pavelló Municipal de la Rambla del Celler s'ha omplert aquest dissabte per veure la primera de les dues jornades del XIII Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló, organitzat per l'Escola de Balls de Saló de la nostra ciutat. El plat fort del dia ha estat la classe magistral que han impartit els campions del món Slavik Kryklyvyy i Elena Khvorova. Al llarg del diumenge, unes 450 parelles, una vintena d'elles de Sant Cugat, competiran en les modalitats de llatí i estàndard.

Aquest dissabte s'ha donat el tret de sortida al XIII Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló, que finalitzarà aquest diumenge al vespre amb el lliurement dels premis corresponents en les modalitats d'estàndard (on les parelles ballen agafades) i llatí (amb ritmes més vius). El plat fort de la jornada ha estat l'exhibició de la parella campiona del món en la modalitat de llatí, l'ucraïnès Slavik Kryklyvyy i la russa Elena Khvorova, que només fa 6 mesos que ballen junts. El director de l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, Jesús Curto, s'ha mostrat orgullós pel fet de poder comptar amb aquestes estrelles mundials.

Jesús Curto

És un orgull per a l'Escola portar aquesta novetat, com cada any fem. Portem 13 anys i estem orgullosos. A més, les instal·lacions i la pista són molt bones.


Demà se celebrarà, al llarg de tot el dia, el Trofeu en sí, que inclou les modalitats de 'llatí' i 'estàndard'. Unes 450 parelles, 20 d'elles de Sant Cugat, competiran a partir de les 9 del matí i fins les 8 del vespre, moment en què l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, presidirà el lliurement de premis. Jesús Curto explica com anirà la jornada i quines parelles hi participaran

Jesús Curto

Demà es fa el trofeu normal de Sant Cugat. Totes les categories, unes 450, hi participaran. Primer ho faran les de primer any fins a les categories més altes del país.


L'organització preveu que el Pavelló Municipal de la Rambla del Celler es torni omplir, igual que aquest dissabte. L'entrada val 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.