532 parelles han convertit Sant Cugat en la capital mundial dels balls de saló aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La XIIIè edicio del Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló finalitza amb èxit de participació i de públic

La XIIIè edicio del Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló finalitza amb èxit de participació i de públic

El XIIIè Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló, organitzat per l'Escola de balls de saló de la nostra ciutat, ha culminat amb un èxit rotund tant de participació, han competit 532 parelles, com d'assistència de públic. Tant dissabte com diumenge, el Pavelló Municipal de la Rambla del Celler s'ha omplert de gom a gom de santcugatencs que han vist com diversos ballarins de la nostra ciutat han vençut en les seves categories.

El Torneig, puntuable per al campionat estatal, va començar dissabte amb una exhibició de la parella campiona del món: el ballarí ucraïnès, Slavik Kryklyvyy, i la russa Elena Khvorova. Posteriorment van començar els tornejos que estaven previstos per aquest cap de setmana, en els modalitats de llatí i estàndard. Al llarg de diumenge s'han desenvolupat tots dos campionats, en els quals han participat un total de 530 parelles, una vintena d'elles santcugatenques.

El director de l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, organitzadora del torneig, Jesús Curto, s'ha mostrat molt orgullós per com s'ha desenvolupat el Trofeu.

Jesús Curto

Un any més ha estat un èxit rotund, absolut, tant pel que fa al nivell de participació com per la qualitat del ball.


De la seva banda, l'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder, que ha estat l'encarregat de fer el lliurement final dels premis, ha valorat molt positivament que Sant Cugat s'hagi convertit, un any més i durant un cap de setmana, l'epicentre internacional dels balls de saló i agraït la feina feta pels organitzadors.

Lluís Recoder

Hi ha molta gent que no ho sap, però Sant Cugat es converteix un cap de setmana a l'any centre de referència a nivell internacional en quan a balls de saló. Això és una iniciativa de l'escola, de Jesús Curto i la seva esposa, que són autèntics mestres d'alt nivell.


Diverses parelles santcugatenques, la major part d'elles provinents de l'Escola de Balls dirigida per Jesús Curto, han obtingut el primer premi en algunes de les categories que han participat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.