Una cinquantena d'obres opten, de moment, al cinquè premi de poesia Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Tot i que ja ha finalitzat el termini oficial per presentar originals, l'Ajuntament dóna 15 dies més de marge per rebre les darreres propostes

Tot i que ja ha finalitzat el termini oficial per presentar originals, l'Ajuntament dóna 15 dies més de marge per rebre les darreres propostes

Una cinquantena d'obres opten, un cop finalitzat el termini oficial per presentar originals, a la cinquena edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat però que encara hi ha 15 dies més per presentar originals i ha afegit que esperen arribar a la vuitantena de poemaris.

Àngels Solé ha valorat positivament la xifra de cinquanta obres presentades fins ara al Premi, tot i que ha remarcat que l'important no és la quantitat, sinó la qualitat. La tinenta d'alcalde de Cultura ha indicat que, com és habitual, durant les pròximes dues setmanes encara es podran presentar poemaris.

Àngels Solé

Ja s'han presentat una cinquantena d'obres. Normalment se'n presenten 80 o 90, però encara hi ha 15 dies de marge. L'important és la qualitat, ja veurem.


La dotació econòmica d'aquest premi és una de les més elevades dels certàmens de poesia catalana, fet que situa aquesta convocatòria com un dels certàmens de més ressò en l'àmbit dels Països Catalans. A banda de la gratificació econòmica, que ascendeix als 7.250 euros, com cada any Edicions 62 publicarà l'obra guanyadora.

El jurat estarà format per Josep Maria Castellet, Jordi Cornudella, Francesc Garriga, Biel Mesquida, Dolors Oller, Enric Virgili i Antoni Ibáñez, guanyador de l'última edició amb el llibre 'Una certa penombra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.