El santcugatenc Ramon Casals presenta el seu llibre 'Ser pares, l'aventura diària' al Cafè Auditori


  • Comparteix:

El professor i escriptor santcugatenc Ramon Casals ha presentat aquest dijous al Cafè Auditori el seu llibre 'Ser pares, l'aventura diària', que recull les seves intervencions al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. L'objectiu de l'obra és reflexionar sobre les diferents situacions que afronten diàriament els pares i mares, tot i que l'autor ha assegurat que no és una guia ja que la forma d'educar és pròpia de cadascú.

L'hora d'arribada a casa els dissabtes a la nit, qui ha de fer les feines de la casa, o què passa si la nena vol fer-se un piercing. Aquests són alguns dels temes que tracta el llibre 'Ser pares, l'aventura diària', que ha estat presentat aquest dijous al Cafè-Auditori de la nostra ciutat.

Partint del principi de que la manera d'educar és pròpia de cada persona, el llibre tracta de les relacions entre els pares i els fills, i no pretén ser una guia que indiqui el que és bo i el que és dolent en l'educació dels joves, tal com assegura el seu autor, Ramon Casals.

Ramon Casals

El llibre no pretén ser una guia, perquè es parteix de la base de que la manera d'educar és pròpia de cada persona individualment, i que no hi ha una única recepta.


El llibre és un recull de les intervencions de Ramon Casals, professor a l'IES Leonardo da Vinci de Sant Cugat, a la secció 'Parlem dels fills' del programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. La presentació del llibre ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació, Àngels Solé, que ha remarcat la importància del fet de ser pares, que ha qualificat com 'l'aventura més important d'una persona a la vida' i la generositat del seu autor. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Aquest és un llibre que parla sobre una de les coses més importantsb a la vida que és ser pares. Si a això li sumem el compromís i la generositat del seu autor, el resultat és molt emblemàtic.


Posteriorment a la presentació del llibre de Ramon Casals ha tingut lloc l'audició dels Duets de violí i fortepiano de Mozart a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, dins del Cicle 'Una hora de música'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.