Èxit absolut per l'òpera 'Norma' a l'Auditori


  • Comparteix:

Més de 750 persones han assistit aquest divendres al Teatre-auditori per veure l'òpera 'Norma, de Vicenzo Bellini. La representació, a càrrec del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i de l'Orquestra Simfònica del Vallès, ha tingut una molt bona rebuda per part del públic que ha sortit molt satisfet després de tres hores d'espectacle.

L'òpera 'Norma' de Bellini s'ha inclòs en el marc de la programació del Cicle d'Òpera a Catalunya que està rebent una molt bona resposta per part del públic. Es tracta de l'obra mestra de Vicenzo Bellin que explica la història de Norma, una sacerdotessa que malgrat la seva situació manté un idil·li secret amb el governador romà Polió. L'obra dirigida per Elio Orciucolo, el director del cor, Daniel Martínez i el director d'escena, Carles Ortiz ha estat rebuda amb entusiasme per part dels més de 750 assistents.

El director del Teatre-auditori, Pep Tugues, s'ha mostrat molt satisfet davant la resposta i ha destacat la qualitat de la representació.

Pep Tugues

Més de 750 han disfrutat de la 'Norma' i a més la qualitat es manté i els espectacles són de molt bona acollida per part del públic, no només ve sinó que alhora surt satisfet.


L'espectacle de tres hores, forma part d'una trilogia molt popular juntament amb 'I Puritani' i 'La Sonnambula'. La propera òpera que es portarà a l'Auditori serà 'La flauta màgica' de Mozart per la quual s'espera una molt bona rebuda. Així ho ha volgut destacar Tugues.

Pep Tugues

La propera serà 'La flauta màgica' i a jutjar per la venda d'entrades i per ser un Mozart, dins l'any Mozart, tindrà una acollida molt bona.


'La flauta màgica' arribarà a l'Auditori el proper 19 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.