Un total de 720 obres han participat al IV Concurs de pintura del Cantarell


  • Comparteix:

El Club Cantarell ha fet entrega aquest dissabte dels premis del IV Concurs 2006 de pintura infantil sota el títol 'Passejant per Catalunya -Racons del nostre país-. De les 720 obres que han participat al concurs, organitzat per l'Associació Juvenil Cantarell, el primer Premi General ha recaigut en Laura Anadiu Piñera, que ha estat escollida entre els set primers premis de cada categoria i serà l'encarregada de donar imatge al tríptic del pròxim concurs.

Els guanyadors del IV Concurs de pintura 2006, organitzat pel Club Cantarell, han rebut com a premi material de pintura per fomentar el treball al voltant de l'art. Cantarell, club familiar fundat al 1980 i encarregat de participar en la formació de nenes, vol fomentar amb aquesta iniciativa l'estimació per l'art.

Després de quatre anys, Cantarell continua amb aquest concurs que cada cop agafa més força entre els certàmens de pintura per a nens de la nostra ciutat. Aquest any han participat 720 obres procedents de diferents escoles i acadèmies d'art de Sant Cugat, que ha suposat un gran augment respecte anys anteriors. La guanyadora del Premi General del concurs ha estat Laura Anadiu Piñera, de segon de primària del col·legi Joan Maragall, i serà l'encarregada de exposar el seu dibuix al tríptic del pròxim any. També les obres d'aquest IV concurs es podran veure exposades molt aviat al Casal de Cultura de Sant Cugat.

La coordinadora d'activitats de l'ESO al Club Cantarell, Àngels Prats, s'ha mostrat molt contenta amb l'elevada participació d'aquest any i ha destacat el nivell tan alt amb el que s'han trobat.

Àngels Prats

Ens adonem que hi ha treballs amb molta qualitat i amb técniques molt bones.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que iniciatives com aquestes són molt bones per la ciutat i ha emfatitzat l'impuls en els nens alhora de dibuixar i plasmar en forma de dibuixos el paisatge de Catalunya.

Lluís Recoder

Destacaria l'impuls en els nens a dibuixar i plasmar tot allò que veuen i sobretot potenciar que Sant Cugat ja no és només una ciutat dormitori sinó que hi ha moltes més coses de les que gaudir.


El jurat ha estat format per galeristes i artistes de Sant Cugat, com Nacho Amor, Ignasi Cabanes i Joan Martí; entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.