Poca assistència de públic en el darrer recital d'Eduard Araujo


  • Comparteix:

Poca assistència de públic en el recital que l'actor Eduard Araujo ha realitzat aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix en el marc del cicle de les Veus de la Paraula, que organitza l'associació cultural Pentagrama. Araujo ha fet una adaptació i lectura escenificada del recull poètic del llibre '36 poemes del 36', de Ricard Creus, davant d'una vintena de persones. El proper recital d'aquest cicle tindrà lloc el 30 d'abril, i consistirà en la lectura d'alguns textos del filòsof indi Rabindranath Tagore.

En aquesta ocasió el Casal de Cultura de Valldoreix no s'ha omplert per veure el darrer muntatge de l'actor Eduard Araujo. Únicament una vintena de persones han presenciat la lectura escenificada d'un recull de fragments del llibre '36 poemes a partir del 36', obra de Ricard Creus. Sota el títol 'Jo vinc d'un altre temps', aquest muntatge s'ha emmarcat en el cicle 'Les Veus de la Paraula', que organitza l'associació cultural Pentagrama amb motiu del 70è aniversari del començament de la Guerra Civil espanyola. Araujo explica quina és la visió que dóna el llibre de Creus de la Guerra.

Eduard Araujo

La visió de la Guerra Civil és la d'un nen. Creus, que va néixer el 1928, explica les coses des del punt de vista d'un nen. Posteriorment ho escriu com a adolescent


Un dels motius que Araujo ha donat per justificar la fluixa assistència de públic és que diumenge era Sant Josep, un dels dies preferits i escollits per molts per estar amb les seves famílies. L'actor ha valorat d'aquesta manera la tradicional assistència de públic en els recitals del cicle de 'Les Veus de la Paraula'.

Eduard Araujo

La tradicional assistència de públic no és per posar espelmes al vent. Aquesta temporada tenim públic força adicte, però si per qualsevol circumstància tenen algun compromís, baixa molt l'assistència.


La propera actuació d'Araujo en el marc d'aquest cicle tindrà lloc el proper diumenge 30 d'abril, i consistirà en un recital basat en uns textos del filòsof indi Rabindranath Tagore.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.