El Teatre La Unió s'omple per celebrar els deu anys del Centre de Dansa Laura Esteve


  • Comparteix:

El Teatre de la Unió s'omple aquest diumenge tarda per celebrar el desè aniversari del centre de dansa Laura Esteve. La directora del centre s'ha mostrat molt satisfeta d'aquests deu anys de l'escola que ha servit per potenciar l'art i la dansa a la nostra ciutat. Laura Esteve ha agraït el recolzament incondicional de la seva família i amics, a més de donar les gràcies als seus mestres que l'han ajudat a formar-se com a professional.

El Centre de Dansa Laura Esteve ha fet 10 anys i ho ha volgut celebrar amb un espectacle al Teatre La Unió, definit per la pròpia directora del centre, com a emotiu i especial. L'escola dirigida per la ballarina Laura Esteve va néixer l'any 1995 amb un petit grup de noies amb moltes ganes de treballar.

L'espectacle que ha aconseguit omplir per complet el teatre, ha començat amb un parlament de la directora del centre, Laura Esteve i de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder. A més, l'acte ha acollit una sèrie de balls interpretats per alumnes antigues i actuals del centre. Laura Esteve s'ha mostrat molt satisfeta dels seus deus anys a la escola i ha agraït entre d'altres, la ensenyança dels seus mestres que l'han ajudat a formar-se com a professional.

Lluís Recoder

Laura Esteve ha aconseguit una escola de prestigi a la nostra ciutat a més de dinamitzar culturalment Sant Cugat.


L'alcalde Lluís Recoder ha fet una valoració molt positiva d'aquests deu anys del Centre de Dansa Laura Esteve que ha potenciat la dansa a la nostra ciutat.

Laura Esteve

He pogut fer la feina com crec que ha de ser, com els meus mestres em van ensenyar.


L'espectacle, que ha acabat amb el lliurament d'un ram de flors a la directora del centre, ha tingut molt bona rebuda per part del públic assistent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.