L'escola de música municipal acull la catorzena edició del Seminari de Tècnica i Interpretació Pianística


  • Comparteix:

Durant tota aquesta setmana l'escola de música Victòria dels Àngels acull la catorzena edició del seminari de tècnica i interpretació pianística. Antoni Besses donarà lliçons a tretze alumnes vinguts de tot el país perquè millorin el seu estil. El tret de sortida per aquest curs el va donar ahir un concert que Besses va oferir a l'escola.

El curs organitzat per l'escola de Música Montserrat Calduch arriba enguany a la seva catorzena edició. Durant aquests dies, Antoni Besses treballarà amb els seus alumnes els problemes de memòria i tècnics més freqüents entre els pianistes. Montserrat Calduch, responsable del curs, explica que el seu objectiu és arribar a la perfecció tècnica.

Montserrat Calduch

És per treballar obres que els alumnes porten ja molt treballades però en les quals volen arribar a la perfecció tècnica.


Una altra de les qüestions que es tractaran a les classes són les maneres d'interpretar segons l'estil de la peça. El seminari s'allargarà fins el proper dissabte al matí. A la tarda, els alumnes oferiran un audició de cloenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.