Presentada la xerrada sobre el Saló del Sexe en Català del proper 4 d'abril


  • Comparteix:

Dinamitzar la normalització lingüística en un àmbit tant concret com és el de la indústria del sexe és l'objectiu del Saló del Sexe en Català que es celebrarà els propers 7,8 i 9 d'abril a Manresa i que les JERC de Sant Cugat presentaran el proper 4 d'abril. La jornada comptarà amb la presència de Conrad Son, director de la productora Private, amb seu a la nostra ciutat.

'Un pas més cap a la plena normalitat d'aquest país'. Amb aquestes paraules ha qualificat el portaveu de les JERC de Sant Cugat, Ramón Puigneró, la celebració del Saló del Sexe en Català, que tindrà lloc a la Fira de Manresa. Les joventuts independentistes presentaran aquest Saló el proper dia 4 d'abril a la Casa de Cultura, en un acte que comptarà amb la presència del director de cinema per adults, Conrad Son.

Puigneró ha remarcat la importància del cinema per adults en el procés d'alliberament nacional, així com el paper de Son en aquest procés.

Ramon Puigneró

De la mateixa manera que hi ha revistes i llibres en català, també cal un cinema per adults en català. En aquest sentit en Conrad Son té molt clar que ell també forma part del procés d'alliberament nacional.


D'entre els assistents en aquesta presentació, a la que també assistirà l'actriu de cinema eròtic Evita de Luna, es sortejaran dues entrades pel Saló de Manresa. Aquest esdeveniment inclourà una gran varietat d'activitats amb rerafons catalanista, tal i com ha remarcat una integrant de les JERC, Mireia Rovira.

Mireia Rovira

Es faran diferents actes amb rerefons catalanista, hi haurà concerts de música en català, concursos i debats, entre d'altres coses.


Tots aquells interessats en veure en detall què s'hi pot trobar al Saló del Sexe en Català poden connectar-se a la pàgina web www.sexecatala.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.