Dotze comparses protagonitzen la rua de Carnestoltes pel centre de la ciutat


  • Comparteix:

Espermatozous, escura-xemeneies, avis de la Imserso i planetes completament construïts per Núñez y Navarro han desfilat pels carrers de Sant Cugat aquest dissabte a la tarda durant la rua de Carnestoltes. Tot i que la participació s'ha reduït a la meitat respecte l'any passat, l'organització ha assegurat que la qualitat ha pujat, amb comparses més nombroses i amb disfresses més treballades.

Les dotze comparses que han participat a la rua de Carnestoltes d'enguany han recorregut el centre de la ciutat a ritme de fanfara des de la plaça del Doctor Galtés fins a la plaça d'Octavià. Un cop a la plaça, han anat pujant una per una sobre un escenari i han representat un petit espectacle davant de centenars de santcugatencs.

La imaginació dels participants ha fet que es poguessins veure disfresses de vaques, de miners i de 'guiris', entre molts altres.

Escoltem alguns dels emmascarats.

Comparses

Anem d'una cursa d'esperma, venim a reinvindicar la qualitat de l'esperma català. / Anem de Bohèmia, que és un dels pocs locals que queda obert al centre. / Ens diem l'univers en construcció, per reivindicar el que està passant amb Torre Negra.


L'organització ha explicat que la participació ha estat força menor que l'any passat. Escoltem la valoració que la membre de Profeslo, Eva Navarro, fa de la rua d'enguany.

Eva Navarro

L'he vist molt bé. Comparat amb altres anys som bastantes menys comparses, potser perquè el Carnaval ha caigut molt d'hora, però tot i així ha anat molt bé.


Un cop acabada la rua i les actuacions, la festa del Carnestoltes ha continuat amb el Cercatasques i el Ball de Carnaval.


Mira els vídeos del Carnaval d'enguany.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.