El Carnestoltes també arriba a Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix ha celebrat el seu Carnestoltes particular aquest diumenge al matí. Un grup d'animació, una xocolatada i, sobretot, moltes disfresses han omplert de color i de moviment la plaça del Casalet. Al final de la festa també s'han donat els premis del concurs de disfresses i s'han sabut els guanyadors del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis.

El grup Xarop de Canya ha posat la música al ball de Carnestoltes d'aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix. La majoria de nens ha escollit les disfresses més clàssiques, de manera que s'han vist indis, princeses, caputxetes i pirates, si bé també hi ha hagut algun pingüí, un dinosaure i un marsupilami.

Alguns dels nens expliquen de què s'han disfressat.

Nens disfressats

Jo vaig de mora. / Jo no sé de què vaig, em sembla que vaig de princesa oriental. / Jo de vampiressa. / Jo de Power Ranger.


Alguns pares i mares no s'han estat de disfressar-se, i s'han vist monges, un home del sac i fins i tot un James Brown. La vocal de Cultura i Joventut de Valldoreix, Susanna Herrada, ha destacat l'acceptació que tenen les festes familiars a l'EMD.

Susanna Herrada

Crec que Valldoreix és un poble que té molta participació, i que la gent es presta molt a venir a totes les festes, sobretot les familiars en diumenges.


Després del ball hi ha hagut lliurament de premis, primer del concurs de disfresses i després del concurs de carrosses de la cavalcada de la Nit de Reis.

Mira els vídeos del Carnaval d'enguany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.