L'Ateneu compleix 50 anys reclamant més recursos per les seves activitats


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc torna a demanar més suport econòmic de l'Ajuntament per fer possible els seus objectius en l'any del seu 50è aniversari. El president de l'entitat, Ramon Pros, ha aprofitat la presentació del programa del proper trimestre per demanar l'activació del Pla de Cultura i recordar que el Casal de Barri torna a estar obert des del passat 1 de març.

L'Ateneu Santcugatenc compleix 50 anys amb una nova crida per aconseguir més recursos. En la presentació del programa d'aquest trimestre, el president de l'entitat, Ramon Pros, ha recordat la vocació de servei de l'Ateneu, i s'ha felicitat pel fet que l'Ateneu-Casal del Barri hagi tornat a obrir les seves portes des del passat 1 de març.

Per altra banda, Pros ha demanat l'aplicació del Pla de Cultura, un document que l'Ateneu va subscriure i que va ser aprovat pel ple municipal. El president de l'entitat ha reiterat la demanda de recursos suficients per fer front als seus serveis.

Ramon Pros

Reclamem recolzament perquè administrar i coordinar els nostres serveis és car. Demanem recursos eficaços per fer possible aquestes atencions.


El coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, ha agraït l'esforç i la feina de totes les entitats, grups i col·lectius que treballen dins l'entitat. Busquets ha remarcat la importància de la publicació dels programes d'activitats per tal d'informar els ciutadans i estimular-los a participar a les activitats que s'ofereixen. Igualment, el coordinador s'ha mostrat molt satisfet de la consolidació de l'Ateneu Plaça com a espai d'expressió de nous creadors, i ha anunciat la creació d'una Aula de programari lliure Linux a l'Ateneu Jove.

Joan Carles Busquets

Estem creant una aula linux a iniciativa d'un grup de joves. Amb ells inaugurarem una aula nova que per nosaltres suposa un gran èxit.


El programa d'actes de l'Ateneu, amb fotografies de Pablo de Prado, estarà al carrer a partir d'aquest dijous, i els ciutadans podran trobar tota la informació que desitgin a la pàgina www.ateneu.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.