El 6 d'octubre s'instal·larà als Jardins del Monestir l'escultura en memòria de Francesc Cabanas i Alibau


  • Comparteix:

La inauguració de l'escultura de Francesc Cabanas i Alibau als Jardins del Monestir es farà el 6 d'octubre, segons ha confirmat la família del desaparegut pintor. L'escultura, obra de l'artista Pascal Plasència, es col·locarà al final de l'avinguda dels Plataners.

En menys de 2 mesos, l'escultura en memòria de Francesc Cabanas estarà instal·lada a Sant Cugat. De moment, l'obra realitzada està ubicada a Lliçà d'Amunt esperant que sigui traslladada a la nostra ciutat.

La família ha informat que la figura del pintor sancugatenc, mort fa 7 anys, es col·locarà sobre un pedestal envoltat de flors i plantes. No obstant la família tem que els treballs d'ajardinament no estiguin enllestits pel dia de la inauguració.

Per la seva banda, el responsable de l'escultura, l'artista local Pascal Plasència, ha reconegut l'important compromís que ha representat per a ell aquest encàrrec:

Pascal Plasència

Per a mi és un goig haver fet aquesta escultura, la podré veure cada dia als Jardins del Monestir


La inauguració de l'escultura de Cabanas Alibau coincidirà amb la concessió del premi de pintura ràpida dedicada a l'artista. El tema de la present edició se centrarà en el recinte del Monestir, amb motiu dels actes de celebració de l'Any del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.