'Mamá, quiero ser famoso' de La Cubana arribarà a mitjan de juliol al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La companyia la Cubana portarà el seu darrer muntatge 'Mamá, quiero ser famoso' al Teatre-Auditori els dies 13 i 14 de juliol. L'obra, que arribarà fora de la programació semestral d'aquest equipament, proposa una crítica en forma de paròdia sobre allò que mirem a la televisió. Les entrades per aquest espectacle es posaran a la venda el dia 4 d'abril.

La Cubana torna aquest estiu a la nostra ciutat per presentar 'Mamá quiero ser famoso'. El muntatge explica la història d'una cadena de televisió anglesa que durant més de 30 anys explota un exitós programa que porta aquest mateix nom i pel qual desfilen tot tipus de personatges: des dels nens prodigi i els seus pares fins aquelles persones que van ser conegudes i no volen perdre la fama.

Amb 10 actors dalt de l'escenari que interpreten fins a 46 personatges diferents, el muntatge compta amb l'habitual sentit de l'humor de La Cubana però amb un format una mica diferent on el públic té menys participació i el final acostuma a sorprendre. Així ho ha assegurat el director de la companyia, Jordi Milán, que ha afegit que l'objectiu és fer riure els espectadors però també fer-los reflexionar sobre allò que mirem a la televisió.

Jordi Milán

És una paròdia de nosaltres mateixos, no una paròdia de la televisió o dels programes, és una crítica de nosaltres, de la gent que tot i criticar la televisió que tenim, la continuem veient


'Mamá quiero ser famoso' es va estrenar el 2003 a Alacant i des d'allà va iniciar una gira per diverses ciutats de l'Estat, fins arribar a Barcelona on es pot veure al Teatre Novetats. L'obra farà una petita gira per Catalunya i acabarà a la nostra ciutat, a mitjans de juliol.

Des de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat que La Cubana torni al Teatre-Auditori després de l'èxit que va tenir l'any passat amb 'Nats Coco Nats'.

Àngels Solé

L'any passat van preparar i van presentar Nats Coco Nats, que van fer a Edimburg, i que aquí va ser un èxit tot i ser fora de temporada. I enguany tornem a repetir amb 'Mamá quiero ser famoso'


Les entrades pel muntatge 'Mamá, quiero ser famoso' de La Cubana es posaran a la venda el proper 4 d'abril a les taquilles del Teatre-Auditori o
per telèfon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.